Complementant la nostra cuina nòmada, també oferim diversos projectes singulars: Menja Flors un tast experimental que combina art floral, fitoteràpia i gastronomia innovadora. Arrós Bo àpats festius que parteix d’un dels elements centrals de la nostra dieta mediterrània: l’arrós. Cap a mar pescaturisme al moll de la Barceloneta. Finalment duem a terme Cuina Sana, un programa de tallers estacionals per una dieta equilibrada.

testos aprop

MENJA FLORS

Menja Flors són tastos on combinem flors comestibles amb llegums, verdures, peix i espècies. S’estudien el sabors i les propietats de les flors per crear un plat bonic, equilibrat i digestiu. Torretes i rams esdevenen tastos curiosos i colorits. Piruletes de caramel i pensaments, xocolatines de begònia o pastissets de pastanaga i fucsies. Menja Flors et convida a entrar a una floristeria on tot es menja.

PDF

ARRÓS BO

Arrós Bo és un projecte de cuina mòbil ideal per a festes i esdeveniments que cerquin un toc sofisticat i alhora tradicional a la seva oferta gastronòmica. Bacallà, romesco, carxofes, bolets, ànec, conill o verdures són els ingredients que aporten la identitat als nostres arrossos. El format de cuina oberta ens permet mostrar com s’elabora l’arrós i donar-li un toc alegre i simpàtic. La música, l’escenografia, la vaixella… tot el conjunt està pensat per oferir una experiència singular i encomiable.

PDF
arròs instagram
sopars a la barca 2-1

CAP A MAR

Cap a mar per gaudir d’una experiència única i en viu al moll de pescadors de prop. Visites guiades per els Caparròs, pescadors de varies generacions, que us explicaran la seva història i tradicions. Podreu completar el dia amb degustacions, jornada de pesca, sopar a la barca o bé crear una oferta exclusiva per a les vostres necessitats.

PDF

CUINA SANA

Cuina Sana són micro-tallers per aprendre a cuinar i conèixer les propietats nutricionals i terapèutiques dels aliments. Fem pedagogia de com incloure a la dieta diària els cereals integrals, les proteïnes vegetals, les algues, els germinats, els llegums, les espècies o els fermentats. També elaborem dietes específiques per combatre desequilibris nutricionals i complementar processos terapèutics.

PDF
IMG_20150111_144438